Rolluiken

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Wij voeren standaard in ons assortiment de rolluik onderdelen van van de merken Heroal & Selve.

Kast, geleiders en lamellen.

De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten. De Heroal kast is standaard leverbaar in de maat 150, 165, 180, 205 en 230. Dan is er de keus uit het bekende afgeschuinde model en een rounde uitvoering. De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik. Er zijn verschillende types zijgeleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden. Ook zijn er verschillende typen aan lamellen. Standaard voeren wij de lamellen Mini E en de HK 842.

Bediening

Het rolluik kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger. Uiteraard behoord een elektrische bediening ook tot de mogelijkheden.

Zon-/windmeter

Het plaatsen van een zon-/windmeter maakt het rolluik nog luxer en gemakkelijker in gebruik. Bij verschillende weersomstandigheden zorgt de meter ervoor dat het rolluik automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort afstandsbediening tot de mogelijkheden. Bij een rolluik wordt er ook vaak gebruik gemaakt van een tijd schakelaar zodat de rolluiken op een vast gestelde tijden bestuurd worden.

Kleuren

Standaard Heroal kast kleuren zijn: Grijs, Wit, Bruin, Creme, Hellbeige, Donkergroen, Creme/wit De Lamellen zijn er in de kleuren: Naturel, Teak, Staal blauw, Purperrood, Narcissengeel, Azuurblauw, Eiken, Jamaicabruin, Wit, Grijs, Bruin, Hellbeige, Beige, Creme, Donkergroen, Antraciet en Creme/wit

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen, vult u dan het contact formulier in of bel