• keralit
  • ki kern
  • modiwood
  • uniprime
  • canexel
  • finish profiles


Keralit gevelbekleding
een waardevolle investering! Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.
Klik hier voor de Brochure

 

keralit

Ki-Kern
is dé massieve kunststofplaat die speciaal is ontwikkeld voor gevelbekleding, boeidelen en andere binnen- en buitentoepassingen in de woning- en utiliteitsbouw als ook in nieuwbouw, renovatie en recreatiebouw. Met de uitbreiding van het Ki-Kern assortiment heeft u nu genoeg mogelijkheden om een unieke gevel te creëren. Voordelen, eigenschappen en kenmerken Eenvoudig te verwerken Onderhoudsarm Zeer duurzaam Kleurbestendig Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast Alle actuele kleuren uit voorraad leverbaar Milieuvriendelijk 10 jaar garantie. Klik hier voor de Brochure

ki kern
ModiWood
 is gemodificeerd hout. Europees zachthout wordt blootgesteld aan een proces dat enerzijds bestaat uit gecontroleerde verhitting en anderzijds uit afkoeling. Hierdoor verandert de celstructuur van het hout. Deze veranderde celstructuur is verantwoordelijk voor een aantal bijzondere eigenschappen van het hout vergelijkbaar met die van hardhout, zoals een hoge duurzaamheid en een prachtige door-en-door bruine kleur en zeer lage vochtopname waardoor het hout praktisch niet gaat werken.
ModiWood is leverbaar als Geschaafd Rabat, Fijnbezaagd Rabat en Clear Rabat
Klik hier voor de Brochure

UniPrime
is een schilderklaar multiplex Het laat zich tot ruim 3 x sneller verwerken dan gewoon multiplex. UniPrime multiplex is voorzien van een grondverf film laag. Door deze grondverf film zijn de platen direct af te lakken, zonder doortekening van de onderliggende fineerlagen en de achterzijde kan daarbij onbehandeld blijven. Ook op de langere termijn is door de unieke UniPrime toplaag minder onderhoud nodig omdat de verf laag trager verouderd. Daar waar andere platen reeds overgeschilderd moeten worden, behoeft de UniPrime plaat slechts gecontroleerd te worden op eventuele beschadigingen die dan bijgewerkt kunnen worden.eigenschapen en kenmerken Arbeids- en verfbesparend, Mooi en duurzaam eindresultaat, Zeer vlakke toplaag zonder doortekening, Optimale verfhechting.
Klik hier voor de Brochure

uni prime

Canexel
 is een direct gebruiksklare gevelbekleding op basis van geperste houtvezels welke voorzien is van een onderhoudsarme laklaag. Verkrijgbaar in 3 typen en meer dan 30 standaard uitvoeringen.
Ridgewood: een tweedelig rabat voor zowel horizontale-, verticale-, en diagonale verwerking.
UltraPlank: een dubbele schroot voor verticale verwerking.
Ced'r Tex: een overlappend (potdeksel) gevelbekledingspaneel voor horizontale verwerking. Duurzaam, Onderhoudsarm, Milieuvriendelijk
Klik hier voor de Brochure

canexel
Finish Profielplaten
zijn geprofileerde platen van staal, voorzien van een oppervlakte afwerklaag. Deze profielplaten worden steeds vaker toegepast als dakbedekking en gevelbekleding. Profielplaten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zoals damwandprofiel en dakpanprofiel. Ook leveren wij stalen profielplaten met een golfprofiel. In met name de woning- en recreatiebouw wordt ook de dakpanprofielplaat steeds meer toegepast als alternatief voor gewone dakpannen.
Klik hier voor de Brochure
Bouwen en Verbouwen
Nijverheidsweg 4b
Callantsoog
1759 JR
Nederland